Haaralan Tilan Avoimet Ovet 9-10.7.2022

Haaralan tila ilmakuva

Olemme mukana MTK:n Avoimet Maatilat – Taste of Häme -tapahtumassa 9.-10. heinäkuuta. Tervetuloa tutustumaan maatilamme toimintaan lauantaina 9.7. klo 10-16 ja sunnuntaina 10.7. klo 11-16
välisenä aikana. Osoite Haaralantie 50, Pakaa (Orimattilassa). Seuraathan opasteita pysäköinnin ja
liikenteen sujuvoittamiseksi, kiitos!

Tilakeskuksemme pihalla on esittelyssä koko konekalustomme vanhasta 1950-luvun maskottitraktori
Güldneristä aina uusimpaan tulokkaaseen Lexionin puimuriin. Rasmus on puunannut tapahtumaa varten kaikki traktorit kiiltäviksi ja peräkoneet Multivasta Väderstadtiin hohtavan puhtaiksi. Somesta tutut naamat Ari ja Satu hääräävät apulaisineen viikonlopun ajan tapahtumassa, joten nykäise hihasta ja tule juttelemaan.

Carhartt-kaupastamme voit tehdä viikonlopun ajan erittäin edullisia löytöjä, sillä poistamme edelliskauden poistuvia/viimeisiä eriä/tuotteita sekä Carharttin mallikappaleita lähes uloskantohintaan. Myös Haaralan Hunajatehtaan hunajaa on myynnissä ensimmäiset purkit.

Lapsia viihdyttävät viikonlopun ajan ankkamme Aku ja Pommi-kana pesueineen sekä pomppulinna. Paikalla on myös nuorisoseuran buffetti, josta voit ostaa pientä purtavaa. Tätä ja kaikkea muuta on luvassa siis heinäkuun 9. ja 10. päivä,  joten buukkaa päivä kalenteriisi ja kruisaile paikan päälle!

Vastaa