Meiltä nyt myös suositut Redback Boots-kengät

redback kengät

Asiakkaamme ovat kovasti toivoneet valikoimiimme Redback Bootsin kenkiä, ja iloisena voimme kertoa, että nyt kenkäkuorma näitä australialaisia, supersuosittuja nahkanilkkureita on vihdoin myymälässämme.  Redbackin kengät ovat erityisesti hevosharrastajien suosiossa, mutta ne soveltuvat mainiosti mihin tahansa aktiiviseen tai ihan vaan arkiseen käyttöön.

Redback Boots -kenkiä on valmistettu Australiassa vuodesta 1920-lähtien. Yritys toimii edelleen perheyrityksenä, jonka missiona on valmistaa laadukkaita ja kestäviä kenkiä aktiivisille ihmisille.

Redback-kengät ovat kevyet ja ne ovat erittäin mukavat jalassa. Niiden TPU-pohja on joustava ja pitää hyvin liukkaillakin pinnoilla. Redbackit on valmistettu kestävästä, öljykyllästetystä nahasta, mikä kestää hyvin kuivumista ja halkeilua. Kenkien sivussa on joustava elastaaninauha, joten kengät on näppärä sujauttaa jalkaan.

Meiltä löytyy tällä hetkellä mallit Bobcat UBOK sekä pieni erä Bobcat USBOK:ia, jossa on teräksinen turvakärki. UBOK-malli on perinteinen “nahkanilkkuri”, jossa ei ole turvakärkeä. Molempien mallien yläosa on kolmiosainen paremman käyttömukavuuden takaamiseksi, ja kantapäässä on kolme vahvikekerrosta mukavuutta ja tukea varten. Kengissä on myös käyttömukavuutta ja tukea antava pohjallinen koko jalalle. Redback Bobcat -malli sopii sekä naisille että miehille.

Kengät löytyvät myymälästämme ja verkkokaupastamme.

Vastaa