Tervetuloa Haaralan tilan uusille verkkosivuille

Haaralan tila Oy ilmasta

Muutaman kuukauden projekti on nyt valmis ja pääsimme vihdoin julkaisemaan kaiken muun tohinan keskellä tehdyt Haaralan tilan uudet verkkosivut.

Meillä on ollut projektissa apuna mahtava Henriikka porvoolaisesta Webtecasta, joka taitaa verkkosivujen suunnittelun ja toteutuksen. Edellisen verkkokaupan räpellyksessä totesimme, että maanviljelijä pysykööt lestissään, sillä vaikka maalla asuvat ovat monesti varsinaisia multitaskaajia, ei webdesigneriksi meistä kuitenkaan ollut. Annetaan se homma siis ammattilaisille, jotka sen parhaiten taitavat. Vielä on tehtävä paljon hakukoneoptimointia, stilisointia, uudistettava tuotetekstejä, kirjoitettava juttuja sun muuta, mutta verkkokauppa käy ja kukkuu jo uudella alustalla.

Nämä sivut kokoavat nyt kaikki tuottamamme maaseutuaiheiset sisällöt yhteen paikkaan, joten voit seurata meitä jatkossa kätevästi myös tietokoneen ruudun kautta. Viime kesänä pidetyn tilapäivän aikana kuulimme toiveita, että sivuilta haluttaisiin lukea enemmän Haaralan isäntäparista ja itse tilasta. Myös tähän toiveeseen koitamme uusilla sivuilla vastata ja sisältöä lisätään, kunhan sitä saadaan valmiiksi. Jo nyt voit tutustua Lisää meistä –sivuun, josta selviää ainakin se, millainen on isännän temperamentti ja kenen päästä syntyy sarjatulituksella uusia ideoita.

Tässä samassa rytäkässä perustimme myös Haaralan Tilan blogin, jossa jatkossa kirjoittelemme ajatuksiamme maaseudusta, maataloudesta ja elämästä täällä peltojen ja metsien keskellä. Siinä missä YouTuben puolella voit seurata maatilan päivittäisiä touhuja, täällä blogissa pyöritään enemmän ”pitkän tähtäimen” asioissa: pohdimme maatilan kehittämistä ja tuloksen tekoa, markkinointia, ammattiylpeyden nostamista – unohtamatta tietysti sitä tärkeintä, eli maaseudulla elämisen luksusta.

Jos sinulla on meille postaustoiveita, nakkaa niitä meille somessa tai sähköpostilla. Mitään kaikkien alojen asiantuntijoita emme ole, mutta lupaamme tuoda jutuissa esille vahvan ”Miten meni noin omasta mielestä” –kokemuksen rintaäänen.
Uutta sivuilla on myös uutiskirje, jonka kautta ilmestymme sähköpostiisi kuulumisten kera noin kuutisen kertaa vuodessa. Tilaa uutiskirje ja seuraa meitä YouTubessa, Facebookissa ja Instragramissa, niin pysyt perillä sitäkin kautta perillä, mitä Haaralassa touhutaan.

Sivusto on nyt lanseerattu, mutta matka on vasta alussa. Toivottavasti hyppäät mukaan mukavaan maaseutumeininkiin!

Vastaa