Tunnetko maaseudun sykkeen? Niin mekin.

Ari ja Satu

Maaseudun ääni on viime vuosikymmeninä soinut mollivoittoisesti. Milloin syntipukiksi on nostettu EU tai kauppakonsernit, milloin kiihtyvä maaltamuutto. Me emme kuitenkaan usko, että se on koko totuus. Nimittäin maaseudulla on aina asunut sitkeitä tyyppejä, jotka elävät asioiden parissa joita rakastavat. Täällä riittää tilaa ja puhdasta luontoa kaikille, jotka haluavat toteuttaa itseään joko työn tai harrastustensa parissa.

Meille maaseutu ei ole auringon hylkäämä takapajula, vaan maanpäällinen paratiisi, jossa on mahdollisuus elää sellaisten asioiden äärellä, joita rakastaa. Haluamme herättää maaseudulla viihtyvien ihmisten kiinnostuksen omaa elämäntyyliään kohtaan sekä tuntemaan heidät ylpeyttä juuristaan – olet sitten maalla syntynyt tai tänne vapaaehtoisesti muuttanut.

Omat juuremme juontavat vuoteen 1539, jolloin historian kirjoista löytyy ensimmäinen merkitä sukumme maista. Jos tilamme on sinnitellyt läpi Nuijasodan, Isovihan, nälkävuosien, Ruotsin ja Venäjän vallan sekä useamman 1900-luvun sodan, niin ehkäpä mekin voimme maaseutuelämässä keskittyä valittamisen sijasta positiivisiin asioihin? Meille maaseutu on täynnä mahdollisuuksia, ja haluamme pitää sen elossa jatkossakin.

Me täällä Haaralassa uskomme, että nykyisessä maailmanmyllerryksessä puhtailla, kotimaisilla luomuelintarvikkeilla on kysyntää ja omalla, yrittäjämäisellä asenteella voi maaseudullakin ansaita leipänsä. Koska emme halua olla täällä yksin, haluamme inspiroida ja kannustaa myös muita, jotka tuntevat vetoa maaseudun sykkeeseen – olet sitten viljelijä, puuseppä, autotuunari, hevosharrastaja tai vaikka kesämökkiläinen, se kuuluisa citymaalainen. Haaralan tilan verkkosivusto ja sosiaalisen median kanavat kertovat maaseutuelämästä ja tuovat elämäntyylin tutuksi niillekin, joilla ei omaa kosketusta maaseutuun.

Verkkokaupastamme löydät modernin maaseudun elämäntyyliin sopivat vermeet niin työhön kuin vapaa-aikaan. Myymme vain tuotteita, joita olemme itse testanneet ja hyväksi todenneet. Arvostamme laatua ja kestävyyttä, sillä tuotteet joutuvat kovaan käyttöön arjessamme. Emme myöskään kannusta turhaan kuluttamiseen, osta siis laatua tarpeeseen.

Vastaa