Tuotetunnus (SKU): HHT-250 Osastot: , , , , ,

Haaralan Hunajatehdas luomuhunaja 250 g

Tuotetunnus (SKU): HHT-250 Osastot: , , , , ,

8,00

Maukas, Haaralan Hunajatehtaan luomuhunaja on nyt tilattavissa myös verkkokaupastamme.

Varastossa

Loading...

Kuvaus

Nyt sitä saa – nimittäin Haaralan Hunajatehtaan vuoden 2022 sadon tuoretta luomuhunajaa!

Haaralan luomupelloilla lentelee touhukas joukko mehiläisiä, jotka pölyttävät luomupeltojamme ja tuottavat samalla maukasta monikukkahunajaa. Hunajamme aromit koostuvat muun muassa apilasta, voikukasta, horsmasta, hunajakukasta ja vadelmasta muodostuvista aromeista, jotka muodostavat maukkaan ja täyteläisen makuisen herkkuhunajan.

Linkoamme ja pakkaamme tämän maistuvan ja terveellisen luonnontuotteen omassa linkoomossamme. Hunajaamme ei lisätä mitään eikä sitä lämpökäsitellä, joten siinä on tallessa kaikki hunajan hyvät ja terveelliset ainesosat.

Haaralan Hunajatehtaan luomuhunaja on kiderakenteltaan ihanan pehmeää. Se ei ajan mittaan kovetu kivikovaksi, mutta ei myöskään ole muodoltaan ihan juoksevaa. Voit käyttää sitä monipuolisesti ruuanlaitossa ja herkuttelussa. Täällä Haaralassa hunajaa käytetään mm. ruuanlaitossa ja leivonnassa, aamupuuron makeuttajana, paahtoleivän päällä, juomissa – hunaja sopii lähes kaikkeen korvaamaan vaikkapa sokerin.

Pakkaamme hunajan huolellisesti omiin suljettuihin pusseihin, joten voit tilata sitä huoletta myös vaatteiden kanssa samassa lähetyksessä.

Pakkauskoko 250 grammaa. Lasipurkki.

Säilytä hunaja huoneen lämmössä. Pitkäaikainen säilytys kuivassa ja viileässä. Vain yli 1-vuotiaille.

Alkuperämaa Suomi. FI-EKO-104. Suomen maataloudesta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Haaralan Hunajatehdas luomuhunaja 250 g”

Samanlaisia tuotteita