Tuotetunnus (SKU): FFTAB-55 Osastot: ,

MECHANIX FASTFIT TACTICAL MUSTA HANSKA

Tuotetunnus (SKU): FFTAB-55 Osastot: ,

20,00

Loading...

Kuvaus

MECHANIX WEAR TACTICAL FASTFIT GLOVE (FFTAB-55)

Päivitetty Mechanixin FastFit mallisto on täällä! Uusimman päivityksen myötä hansikas soveltuu entistä paremmin toiminnalliseen ammuntaan ja tarkkuutta vaativaan toimintaan, jossa sorminäppäryys on tärkeää! Hansikkaan kestävyyttä on parannettu sormien ja muiden kriittisten paikkojen osalta. Hansikkaat ovat yhteensopivat kosketusnäyttöjen kanssa. FastFit on nopeasti kädestä riisuttava malli ja velkrokiristyksen sijaan sen rannealueella on joustava kiristys.

 

Pitkäaikaiseen käyttöön tarkoitetut, anatomisesti muotoillut, Mechanixin työ- ja käyttöhansikkaat. Kämmenosa on kestävää tekonahkaa. Kosteutta siirtävä, hengittävä TrekDry-materiaali sormien ja ranteen alueilla pitää kädet viileinä ja kuivana haastavassakin työssä. Molemmissa hansikkaissa on lenkki käyttöönottoa ja säilytystä helpottamassa. Etupuolen logopohja on päivitetty ja sitä voi käyttää myös vetoapuna.

FastFit on kevyt ja erittäin hyvin monenlaiseen työ- ja harrastuskäyttöön sopiva hansikas. Hansikas soveltuu myös niin ammuntaurheiluun kuin viranomaistoimintaankin. Ammattilaisten valinta perushansikkaaksi monenlaiseen työkalulaatikkoon.

Lisätiedot

KOKO

S/8, M/9, L/10, XL/11, XXL/12

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MECHANIX FASTFIT TACTICAL MUSTA HANSKA”

Samanlaisia tuotteita