Termospullo Stanley Classic 1,9L vihreä

60,00

1,9 litran termospullo pitää juoman kuumana nyt jopa 45 tunnin ajan.

Varasto loppu

Loading...

Kuvaus

Termospullo, josta riittää juotavaa isommallekin porukalle, sillä se vetää sisäänsä peräti 1.9 litraa kylmää tai kuumaa juomaa. Juoma pysyy kuumana 45 tunnin ajan, joten pidemmälläkin retkellä voi nauttia höyryävää kahvia, teetä tai kaakaota. Kesähelteellä voit pakata pulloon kylmää juomaa, ja jääpalojen kanssa kylmyys säilyy jopa päiviä! Kätevä pullo ympärivuotiseen käyttöön.

Stanleyn Classic-sarja on uudistunut. Yli vuosisadan aikana Stanleyn termokset ovat nähneet lukemattomia seikkailuita: ne ovat ikoninen osa työpäiviä ja ulkoiluretkiä. Uudistettu rakenne varmistaa että Stanleyn termostuotteet ovat osa arkea ja vapaa-aikaa vielä seuraavatkin sata vuotta.

Uusi Classic-sarja on nyt entistäkin kestävämpi. Astianpesukoneen kestävien termospullojen ulkomuodosta ei ole tingitty, vaan suurimmat muutokset on tehty pullojen sisärakenteeseen. Uudistuneen tyhjiöeristysrakenteen ansiosta termospullo kestää paremmin pudottelua ja osumia. Pullo säilyttää muotonsa, pysyy tiiviinä ja sisältö höyryävän kuumana.

Isojen pullojen kahva on myös kokenut uudistuksen ja on nyt miellyttävämpi ja pitävämpi kädessä, sekä myös käytössä äänettömämpi. Lisäksi pullojen tippalukkoa on paranneltu.

Katso Stanleyn termospulloista tehty esittelyvideo Haaralan Tilan Youtube-kanavalta tämän linkin kautta.

Tutustu myös muihin termospulloihimme tämän linkin kautta.

  • Tilavuus: 1,9 l
  • Juoma kuumana: 45 h
  • Juoma kylmänä: 2 päivää
  • Paino tyhjänä: 1,1 kg
  • Mitat: 111 x 131 x 373 mm
  • Voidaan pestä astianpesukoneessa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Termospullo Stanley Classic 1,9L vihreä”

Samanlaisia tuotteita